Om oss

Ett erfaret byggföretag med brett tjänsteutbud

Vi är ett erfaret företag som erbjuder allt inom bygg i Göteborg. Vi har lång erfarenhet av branschen och erbjuder allt från badrumsrenoveringar till tillbyggnader. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner, företag och offentliga verksamheter i Göteborg och västra Sverige.

Vi är ofta generalentreprenör och samordnar våra kunders byggprojekt från början till slut. Bland våra kontakter i branschen finns kompetenta yrkesutövare av olika slag: rörmokare, elektriker med mera. Vi tar hand om planeringen och ser till att arbetet utförs på utsatt tid och till rätt kostnad. Du behöver bara hålla kontakt med oss under arbetets gång.

lokalanpassning göteborg

Kunden alltid i fokus för oss

Kunden i fokus må vara en klyscha men för oss är det verkligen så. Kunden är alltid i centrum när vi utför ett projekt – du äger drömmarna, men det är vi som har kunskaperna som gör att vi kan förverkliga dem. Ett nära samarbete och en rak och ärlig kommunikation är därför alltid viktig. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge information och uppdateringar.

Vi har många referenser som vi mer än gärna låter dig komma i kontakt med för att få en riktig bild av hur vi jobbar samt hur det slutförda arbetet blir. En nöjd kund är en återkommande sådan som även rekommenderar oss vidare. Vår förhoppning är att även du blir en av alla kunder som är villig att rekommendera oss till andra som du känner. Nöjda kunder är alltid den bästa reklamen

Vi har F-skattsedel och våra uppdrag är givetvis ansvarsförsäkrade. Du har givetvis möjlighet att utnyttja statens ROT-avdrag när du beställer tjänster av oss. Att anlita oss borgar för kvalitet och att jobbet blir effektivt utfört.

Allt inom bygg och renovering